بازگشت

ویزای تایلند

مدارک لازم برای اخذ ویزای تایلند

*اصل بلیط رفت وبرگشت + کپی

*اصل پاسپورت با اعتبارحداقل 6 ماهه + کپی ازصفحات 1 تا 13

*کپی ازتمام صفحات شناسنامه

*کپی ازکارت ملی به صورت پشت و رو

*اصل فرم ویزا امضاء شده توسط مسافر

*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر

*3 قطعه عکس 4×6 پشت ضمینه سفید تمام رخ رنگی

*بیمه نامه مسافرتی برای افراد بالای 60 سال

*مبلغ 30 یورو بابت هزینه روادید

نکته مهم :

مدت ویزای شما 3 ماهه می باشد ولی مدت زمان اقامت شما درتایلند حداکثر 58 روزمی باشد و برای تمدید آن تا مدت حداکثریک ماه شما بایستی مبلغ 2000 بات ($70) به اداره گذرنامه تایلند پرداخت نمائید.

سفارت تایلند درتهران

آدرس : تهران – خیابان بهارستان – روبروی بیمارستان طرقه – کوچه استقلال – پلاک 4

تلفن : 77531433 – 77537708 – 021

فکس : 77532022 – 021

WWW.THAIEMBASSY-TEHRAN.ORG

سفارت ایران درتایلند

آدرس : بانکوک – ناحیه واتانا – محله کلونگ تون نوا –  خیابان کلونگ – خیابان 49 سوخومبیت – پلاک 215

تلفن :  ( 3 ) 3900871 – 2 – 0066

فکس : ( 8 ) 3900836 – 2 – 0066

WWW.IRANEMBASSY.OR.TH